COPE

Newsletters
Registrarme

Programa

La Linterna a Cope Catalunya i Andorra 7 octubre 2022

Audio

La linterna de Cope Catalunya i AndorraBarcelona

Tiempo de lectura: 1'Actualizado 20:08

Temes d´avui a La Linterna a Cope Catalunya i Andorra;


  • Cap pacient covid a l´UCI de l´Hospital del Mar. Fa gairabé mil dies que va començar la pandèmia; " pot ser no és un punt final a la pandèmia, pero si un punt i seguit perquè això marca el final d´una situació molt intensa que hem viscut en els últims dos anys i mig". Desde l´Hospital defensen l´importància de vacunar-se.

Dra Antonia Vázquez, Cap de seccIó del Servei de Medicina intensiva del Hospital del Mar.

  • Com et pots preparar energèticament per a la baixada de les tempertaures? Detectar els punts dèbils de casa per on entra el fred o utilitzar un termòstat sense fils són alguns dels remeis que pots provar per estalviar aaquest hivern.

Javier Martínez Moronta , professor de màster i de gestió ambiental i energètica

  • Avui es el Dia Mundial del treball decent. El 63% creu que les condicions de feina decent no milloraràn en els propers 5 anys segons un estudi.

  • Desde aquest octubre i fins al març, les parades de castanyes i moniatos ens acompanyaran, tota la temporada de tardor /hivern. Avui parlarem de castanyes i ho farem amb una empresa que produeixi i comercialitza Castanyes a Ctalunya.
  • Left6:No existe configuración de publicidad para el slot solicitado

Joaquim solé , propietari i expert de castanyes de Viladrau.


Escucha en directo COPE, la radio de los comunicadores mejor valorados. Si lo deseas puedes bajarte la aplicación de COPE para iOS (iPhone) y Android.

Y recuerda, en COPE encontrarás el mejor análisis sobre la actualidad, las claves de nuestros comunicadores para entender todo lo que te rodea, las mejores historias, el entretenimiento y, sobre todo, aquellos sonidos que no puedes encontrar en ningún otro lado.

Radio en directo COPE
  • item no encontrado

En directo

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Reproducir
Directo Tiempo de Juego

Tiempo de Juego

Con Paco González, Manolo Lama y Pepe Domingo Castaño

Escuchar